Service

Glasservice Randstad is 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag actief in het afhandelen van glasschade. Bij spoedgevallen plaatsen wij zelfs binnen 4 uur !

Naast het leveren en plaatsen van glas, leveren wij ook andere diensten. U kunt hierbij denken aan vrijblijvend advies, het maken van ontwerpen en het maken van offertes.


Natuurlijk bewerken wij ook glas. Wij kunnen glas onder andere voor u slijpen, graveren en zandstralen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in uw glazen deuren verwerken.

De snelste!
Glasservice Randstad is gegarandeerd de snelste glasservice van de regio. Een snelle service begint met een goede bereikbaarheid. Glasservice Randstad is 24 uur per dag bereikbaar.

Voor de afhandeling van spoedopdrachten kunt u ons bereiken op ons algemene telefoonnummer. Plaatsing bij spoedgevallen is mogelijk binnen 4 uur!

Standaard vervangen wij uw glas nog dezelfde dag, zonder gebruik van noodoplossingen. Hierdoor bent u veel minder tijd kwijt, hoeft u niet weken te wachten op uw nieuwe ruit en bespaart u veel geld.

Vaak zorgt de lange besteltijd van isolatieglas ervoor dat u lange tijd moet wachten op uw nieuwe ruit. Deze wachttijd kan oplopen tot enkele weken! Doordat wij over onze eigen productiefaciliteit beschikken, produceren wij de ruit op de dag dat uw schade wordt gemeld.

De voordeligste!
Dat een goede service niet duur hoeft te zijn, kunt u bijGlasservive Randstad zelf ondervinden.

Doordat wij beschikken over een eigen productiefaciliteit voor isolatieglas, schakelen wij de tussenhandel uit. Dit, in combinatie met onze kleine marges, zorgt voor bijzonder lage prijzen.

Naast de glasproducten, die wij zelf produceren, leveren wij alle andere soorten glas. Ook hierin zijn wij de voordeligste. Dit komt enerzijds door onze inkoopkracht, anderzijds door de samenwerking met een aantal inkooporganisaties.

Niet alleen onze producten zijn bijzonder voordelig, dit geldt zeker ook voor onze diensten. Zo plaatsen wij gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland !

Samenwerking
Glasservice Randstad werkt niet vòòr u, maar met u.

Door goed te communiceren worden misverstanden voorkomen en weet een ieder wat men van elkaar verwachten mag. Door de korte lijnen krijgt u snel antwoord op uw vragen en kunnen wij snel reageren op uw eventuele op- en aanmerkingen.

Referenties
Glasservice Randstad werkt samen met een groot aantal bedrijven en instellingen, waaronder:

Mozaïek Wonen, Gouda.
Mozaïek Wonen, Bodegraven.
Woonpartners Midden-Holland, Gouda.
Stichting Woonbelangen Weidegebied, Woerden.
Scholengemeenschap De Goudse Waarden, Gouda.

Telefoon

0172 - 614 000

Adres

Italiëweg 17
2411 NR Bodegraven